DISSABTE 9 DE MAIG 2015

9.00h: Excursió al Castellot de Castellví de la Marca amb tast de vins de la zona i actuació dels grallers de Llorenç del Penedès. Sortida amb cotxes particulars des de la Rambla Marinada de Llorenç a les 9.00h.
Col.labora: Associació Excursionista Montmell
Preu: 7€, inclou assegurança + copa degustació + tast de vins. Inscripcions al telèfon 662 42 68 24.
image

18.00h: Inauguració del 5è Vigralla – Mostra de Vins, Caves i Degustacions Gastronòmiques. Lloc: Rambla Marinada.

18.30h: Maridatge musical Clàssics Penedès, maridats per Victoria Ibáñez, sommelier i Cofundadora de SKOLA. Punt de trobada per gaudir, interactuar i compartir la passió pel Vi, Gadtronomia i Cultura, amb la cantautora llorencenca Marina Ràfols i Fanny Abela, guitarra, veu i violí, amb la col.laboració de la DO Penedès.
Preu: 7€ (places limitades). Inscripcions al telèfon 660 17 27  76.   Lloc: Celler Modernista de Llorenç del Penedès.
image

19.30h: 11a Trobada de Diables Infantils. Cercavila de foc pels carrers del poble amb les colles de l’Hospitalet de Llobregat, Els Monjos, Tarragona i Llorenç del Penedès. Inici cercavila a la Plaça de la Vila.

20.30h: Concert amb la Big Band Grallera, amb la col.laboració dels alumnes de gralla de l’Escola de Música Contrapunt de Llorenç del Penedes. Lloc:Escenari de la Rambla Marinada.

22.00h: Concert a càrrec de la Bellvei Band, amb la col.laboració de la Big Band infantil de l’Escola de Música Contrapunt de Llorenç del Penedès. Lloc: Escenari de la Rambla Marinada.

01.00h: Clausura de la Mostra de Vins, Caves i Degustacions Gastronòmiques.
Seguidament Festa Vitivinícola al Bar musical Symposium.

Anuncis