DIUMENGE 10 MAIG 2015

  • 9.00h: Esmorzar popular i Fira de productes artesans. Preu esmorzar: 5€.

Dins de la fira, enguany es fan 2 tallers:

-A les 12.00h Tallers de Bossetes d’olor. Preu 3€

-A les 18.00h Taller de Sal d’herbes. Preu 3€

Els  tallers són a càrrec de La Silvestrina. Lloc:Rambla Marinada.

9.00h: Trobada de Plaques de Cava, placa commemorativa del Vigralla 2015. Lloc: Rambla Marinada

11.00h: Obertura de la Mostra de Vins, Caves i Degustacions Gastronòmiques.

11.30h: Trobada de Gegants amb l’actuació dels gegants, capgrossos i grallers de Llorenç del Penedès i les colles convidades de la Bisbal del Penedès, Clariana i el Pla de Santa Maria.

Presentació oficial dels nous cspgrossos construïts pels mateixos nens del grup durant el taller del Nadal passat.

12.00h: Aperitiu de formatges Maridats amb vins del Penedès, amb la col.laboració de Formatgeria Marvall i amb la Clara Antúnez, màster en comunicació gastronòmica i sommelier.  Obertura de portes: 12.00h. Hora inici: 12.15.Preu: 8€ ( Places limitades). Inscripcions al telèfon 697993524. Lloc:Celler Modernista de Llorenç del Penedès
image

17.00h: Tast solidari “Vi per Vida”,  Associació sense ànim de lucre, impulsada pel sommelier Xavier Ayala, té com a principal objectiu recaptar fons per a la recerca en la lluita contra la metàstasi del càncer mitjançant activitats solidaries relacionades amb el món del vi. Els beneficis que s’obtenen d’aquestes activitats es destinen a l’Institut de Recerca Biomèdica IRB de Barcelona, del qual n’és cofundador i president del comitè Científic Assessor  el Dr Joan Massagué.

Obertura de portes: 17.00h.  Hora inici: 17.30h.

Per reservar la teva plaça: Envia un correu amb l’assumpte ” Reserva” a vipervida@gmail.com o compra la teva entrada a http://www.enoticket.com

Aportació: 5€

Lloc: Sala de ball de La Cumprativa.
image

19.30h: Concert amb Avoi Jaçç Quartet, amb la col.laboració dels Combos Adults de l’Escola de Música Contrapunt de Llorenç del Penedès, acompanyats de balladors de swing i qui s’hi vulgui afegir.(A la Rambla Marinada).

22.00h: Cloenda de la Mostra de Vins, Caves i Degustacions Gastronòmiques.

Anuncis